INDIBA

L’INDIBA CT8 és ideal per a tractaments múscul-esquelètics, dolors articuladors, salut pelvi-perineal i aplicacions en fisioestètica. A més, el seu ús no invasiu permet tractar teixits profunds de manera eficient, accelerant la recuperació des de la primera sessió. En APFisioteràpia, estem compromesos a oferir tractaments que no només alleugerin els símptomes, sinó que també promoguin una recuperació duradora i millorin la qualitat de vida dels nostres clients.

Per a què serveix?

Preguntes freqüents

El tractament INDIBA a APFisioteràpia proporciona nombrosos beneficis, incloent la millora de la circulació sanguínia, l’acceleració dels processos de recuperació, la reducció del dolor, i l’increment de la mobilitat. A més, és especialment útil en la fisioteràpia obstètrica, ajudant a abordar les necessitats específiques de rehabilitació postpart i durant l’embaràs.

Els programes d’INDIBA a APFisioteràpia són personalitzats per a assegurar la seguretat i l’eficàcia durant l’embaràs. Aquest tractament s’adapta a les diferents etapes de l’embaràs, proporcionant un suport especialitzat per a les necessitats úniques de cada dona.

Pots programar una sessió de tractament amb INDIBA a APFisioteràpia contactant directament per telèfon o correu electrònic per a més informació i per concretar una cita.

Necessites més informació?

Els nostres serveis

Necessites programar una cita?

No permetis que la incontinència urinària limiti la teva vida. Contacta’ns avui mateix i descobreix com els nostres tractaments en sòl pèlvic poden ajudar-te.

Scroll al inicio