INDIBA

L’INDIBA CT8 és ideal per a tractaments múscul-esquelètics, dolors articuladors, salut pelvi-perineal i aplicacions en fisioestètica. A més, el seu ús no invasiu permet tractar teixits profunds de manera eficient, accelerant la recuperació des de la primera sessió. En APFisioteràpia, estem compromesos a oferir tractaments que no només alleugerin els símptomes, sinó que també promoguin una recuperació duradora i millorin la qualitat de vida dels nostres clients.

Per a què serveix?

Preguntes freqüents

El tractament INDIBA a APFisioteràpia proporciona nombrosos beneficis, incloent la millora de la circulació sanguínia, l’acceleració dels processos de recuperació, la reducció del dolor, i l’increment de la mobilitat.

Pots programar una sessió de tractament amb INDIBA a APFisioteràpia contactant directament per telèfon o correu electrònic per a més informació i per concretar una cita.

Necessites més informació?

Els nostres serveis

Necessites programar una cita?

No permetis que la incontinència urinària limiti la teva vida. Contacta’ns avui mateix i descobreix com els nostres tractaments en sòl pèlvic poden ajudar-te.

Scroll al inicio