Fisioteràpia amb solucions innovadores per a la teva salut i benestar

Recupera el teu benestar i millora la teva qualitat de vida amb els nostres serveis de fisioteràpia d’avantguarda

Enfocament personalitzat

ajustats als teus objectius

Solucions efectives

amb mètodes innovadors

Salud Integral Para la Mujer

Al nostre centre, ens hem especialitzat en brindar serveis de fisioteràpia enfocats en: entrenament embaràs, rehabilitació postpart. Enfocats en la cura i el benestar de les dones durant l’embaràs i la recuperació postpart.

A Apfisioteràpia trobaràs un espai on et podràs sentir lliure i amb confiança de transmetre aquests dubtes o problemes que et poden incomodar al dia a dia, ia més, poder trobar un tractament efectiu per a la seva solució.

Oferim un alt nivell d'atenció

A Apfisioteràpia, ens esforcem a cuidar el teu benestar i ajudar-te a assolir un estat òptim de salut. Ens dediquem a oferir serveis de fisioteràpia especialitzats, amb un enfocament únic i individualitzat per a cada persona.

Comprenem que cada cas és diferent i que cada etapa de la teva vida requereix una atenció específica.

Entrenaments en l'embaràs, entrenaments post part, rehabilitació de lesions

Recuperació de patologies de uroginecològiques

En col·laboració amb Quiro Adria

En col·laboració amb Quiro Adria brindem un enfocament integral i de qualitat en la cura de la salut.
La nostra unió representa un compromís compartit de proporcionar atenció excepcional i millorar la qualitat dels nostres pacients.

Els nostres serveis

Ja sigui que estiguis buscant alleugeriment del dolor, recuperació després d’una cirurgia, millorar el teu rendiment esportiu o simplement mantenir una vida saludable, Apfisioteràpia és aquí per ajudar-te.

Entrenamiento en el Embarazo

Programas de entrenamiento personalizados y adaptados a cada etapa del embarazo.

Rehabilitación Post-Parto

Enfoque especializado en fisioterapia obstétrica para abordar las necesidades de rehabilitación post-parto.

Tratamientos lumbares y cervicales

Prevención de lesiones y tratamiento de dolencias lumbares y cervicales

Incontinencias Urinarias

técnicas y ejercicios específicos para fortalecer los músculos del suelo pélvico.

Fisioterapia obstétrica

Enfoque especializado en fisioterapia obstétrica para abordar las necesidades de rehabilitación post-parto.

Rehabilitación post y pre-cirugía

Aceleración del proceso de recuperación y mejora de la movilidad

Total compromiso con la excelencia

Nuestro objetivo es superar las expectativas de nuestros clientes y proporcionarles una experiencia de fisioterapia excepcional. Nos esforzamos por ofrecer un servicio personalizado y efectivo, adaptado a las necesidades individuales de cada cliente. Con nuestro compromiso con la excelencia, nos aseguramos de que cada sesión de fisioterapia sea una oportunidad para mejorar la salud, el bienestar y la calidad de vida de nuestros clientes.

Els nostres testimonis...

Bon entrenament i fàcil adaptació al nivell d'exigència que es busca. Saps adaptar-te molt bé al qual et demanem. Entrenaments dinàmics i amb bons resultats! Continua així i millorant dia a dia!

Jordi masmitjà

Estic molt contenta del tracte i l'atenció per part de l'Anna. Entrenament individualitzat i controlat. Tenia dubtes durant l'embaràs relacionats amb l'esport i gràcies a ella estic tranquil·la, ho gaudeixo i em sento segura jo i la criatura.

Laia Planas

Res a millorar! Sempre que he vingut he sortit com nova! I mira que vinc forçada!!

Mariona Farres

Molt bona experiència, amb una sola sessió vaig poder resoldre el meu problema de vertigen!

Laia Vila

Atenció i tracte personalitzat. Els massatges terapèutics de l'Anna són efectius i útils per cuidar-se l'esquena. Les contractures a vegades no són agradables de desfer, però després s'agraeix molt

Pol Cabanas

Entrenaments de l'embaràs molt adaptats a cada etapa de la gestació, cada mes de l'embaràs els exercicis són adequats al pes, condició física i creixement de la criatura. Serveis adaptats a cada circumstància (drenatges, massatges lumbars, etc.), els serveis es donen segons la necessitat de la dona en el moment. Molt professional, informada, propera i comprensiva.

Eva Perez

Es mi fisio durante muchos años y los siguiera siendo muchos más es la mejor

Jose Sanchez

Una atenció molt correcta i professional. Atenció al detall sobre la condició del client. Preocupació per l'estat i correcta atenció sobre lesions a l'estat físic, com també una atenció propera i agradable.

Eduard Garcia

Amb la teva bona energia fas que cada sessió ens vulgueu superar cada dia. Tot i que costa... Gràcies

Gemma Camps

De les millors professionals que he provat. En poques sessions els problemes solucionats. Petita de mida, però gran de cor i de professió.

Albert Reixach

El tracte de l'Anna és excel·lent, molt satisfeta i treballar amb ella és molt fàcil. Des del meu punt de vista, no havia fet mai entrenaments personalitzats i considero que ha estat la millor opció, fet que és una noia molt professional i em sento molt còmode en cada sessió. Ho recomano al 100%.

Montse Navarro

Tornaria a escollir-te sens dubte per acompanyar-me en aquest procés. As aconseguit que em senti segura entrenant durant tot l'embaràs i que tot fos molt més fàcil fins a l'últim dia. L'embaràs dura 9 mesos però tinc clar que aquesta unió durarà molt més que això. Gràcies per la teva professionalitat. Continua així i no tinc cap dubte que arribaràs molt lluny.

Aida Vila

Necessites programar una cita?

Recupera el teu benestar avui mateix. Programa una cita i comença el teu camí cap a una vida sense limitacions!

Scroll al inicio